مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی

  • کد خبر: ۳۰۲۲۶۹
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی
باند هفت‌نفره سرقت و مالخری توسط مأموران کلانتری شهید باهنر مشهد، منهدم شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از تاریکی هوا به‌عنوان پوشش استفاده می‌کردند. حتی لباس‌هایشان را نیز سیاه انتخاب می‌کردند تا کمتر دیده شوند. این اشباح سیاه‌پوش سوار بر موتورسیکلت هر شب در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهر برای دزدی بالا و پایین می‌رفتند و سپیده نزده با کوله‌باری سیاه از سرقت، خود را به تعمیرگاه شیطانی‌شان در جاده سیمان می‌رساندند.

آنها پس از کمی استراحت، محموله سیاهشان را به زمین می‌گذاشتند و چرتکه می‌انداختند که آن شب چقدر کاسب شده‌اند و این حرکت شوم هر شب تکرار می‌شد تا جایی که شهروندان صدای اعتراضشان را به گوش مأموران انتظامی رساندند و گروهی از مأموران انتظامی با دستور سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، پا به این تعمیرگاه گذاشتند؛ مکانی که در گاراژی متروک بود و هم‌زمان با دستگیری هفت سارق و مال‌خر، از سرقت‌های سریالی در مشهد پرده برداشتند.

مأموران کلانتری شهیدباهنر که مأموریت داشتند گره از این پرونده با انبوهی شاکی بازکنند، ابتدا به سراغ مال‌باخته‌ها رفتند. تعدادی از شاکیان در اظهاراتشان اعلام کردند که خودروهایشان مجهز به دزدگیر بوده و به محض اینکه صدایش بلند شده است، خود را به محل پارک رسانده‌اند، اما اثری از سارقان و همچنین کامپیوتر خودرو نبوده است.

سرعت عمل سارقان نشان می‌داد که پلیس با گروهی شرور حرفه‌ای روبه‌روست؛ افرادی که احتمالا دستگیری‌شان نیز راحت نبود. اما این موضوعی نبود که اراده مأموران را سست کند. اتفاقا در مقابل، مأموران عزمشان را جزم کردند تا سربلند از این پرونده بیرون بیایند.

یک سرنخ مهم

آغاز تحقیقات در این پرونده با کشف یک سرنخ مهم همراه بود و مأموران متوجه شدند که سارقان شهرک شهیدباهنر دو موتورسوار هستند که شبانه به سراغ خودرو‌ها می‌روند و کمتر از ۱۰ ثانیه اقدام به سرقت‌ای‌سی‌یو (کامپیوتر) خودرو‌ها می‌کنند.

این اطلاعات مأموران را یک گام به نتیجه نزدیک کرد. افسران کلانتری شهیدباهنر با اقدامات فنی و مستندات تصویری کشف‌شده موفق به چهره‌زنی و شناسایی یکی از سرنشینان این موتورسیکلت شدند. با تطبیق چهره کشف‌شده با اطلاعات ثبت‌شده در بانک اطلاعاتی مجرمان سابقه‌دار، مشخص شد که این فرد دوازده سابقه دستگیری دارد و در پرونده دیگری نیز از سوی پلیس تحت تعقیب است.

دستگیری ۳ متهم

تیم رسیدگی‌کننده پرونده با شناسایی یکی از متهمان، عملیات شناسایی مخفیگاه این فرد را آغاز کرد. سرنخ‌های موجود از محل تردد سارق، مأموران را به نقطه‌ای از شهر رساند که سارقان در آنجا مخفی شده بودند.

در ادامه افسران انتظامی با پایش محرمانه منطقه‌ای که سارقان در آن مخفی شده بودند، اطمینان یافتند که این افراد در مخفیگاهشان هستند و بلافاصله با هماهنگی‌های لازم به‌صورت ضربتی وارد این محل شدند. در این عملیات دو متهم و یک همدستشان دستگیر شدند و مأموران توانستند موتورسیکلتی را که متهمان در سرقت‌ها با آن سراغ سوژه‌هایشان می‌رفتند، کشف کنند.

اعتراف به جرم

با انتقال متهمان به کلانتری و آغاز بازجویی‌های تخصصی از سارقان، این افراد به ۲۵ فقره سرقت یارانه‌های خودرو در مشهد و فریمان و فروش آنها به مبلغ ۵۰۰ هزار تا یک‌میلیون تومان به دو مال‌خر در جاده میامی اعتراف کردند.
سارقان درحالی پای دو نفر دیگر را به پرونده گشودند که تحقیقات نامحسوس و بررسی منطقه معرفی‌شده، منجر به تأیید صحت ادعاهایشان شد.

ورود به تعمیرگاه شیطانی

با کشف جدید در این پرونده، مأموران متوجه شدند که دو متهم جدید این پرونده در پوشش تعمیرکار خودرو در داخل یک گاراژ متروکه حضور دارند و از همین تعمیرگاه نقشه‌های شیطانی شان را پوشش می‌دهند.

مأموران به‌صورت ضربتی وارد این مخفیگاه شدند و دو مال‌خر و دو همدستشان را دستگیر کردند. برخلاف هیاهوی متهمان که می‌گفتند کاسب هستیم و پلیس اشتباه می‌کند، مأموران در بازرسی از این مخفیگاه توانستند از درون رختکن و یک خودرو پارس موجود در تعمیرگاه، ۲۸ دستگاه رایانه خودرو کشف کنند.

تعویض موادمخدر با کالای سرقتی

متهمان مدعی بودند پراید موجود در تعمیرگاهشان مربوط به مشتری است که برای تعمیر آورده است، اما استعلام پلاک آن نشان داد که این خودرو کمتر از چهار ساعت پیش سرقت شده است.

همچنین افسران کلانتری شهیدباهنر توانستند چهار حلقه رینگ و لاستیک و تعدادی قطعات سرقتی خودرو همراه با مقادیری مواد‌مخدر صنعتی بسته‌بندی‌شده کشف کنند. در ادامه متهمان اعتراف کردند که موادمخدر را برای سارقان نگهداری کرده‌اند و به‌ازای کالا‌های سرقتی به این افراد که تقریبا همه‌شان معتاد هستند، موادمخدر می‌داده‌اند.
متهمان به همراه پرونده برای تحقیقات تکمیلی و کشف دیگرجرائم احتمالی تحویل پلیس آگاهی مشهد شدند. بررسی‌ها به‌منظور شناسایی مال‌باخته‌ها نیز آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->